otrdiena, 2016. gada 10. maijs

A2 kategorijas CSDD praktiskā braukšana eksāmens


Ja jau esi nokārtojis autoskolas un CSDD teorijas eksāmenus A2 kategorijai, kuri sastāv no 30 jautājumiem un ir pieļaujamas 3 kļūdas, tad Tev ir atlicis beidzamais, un iespējams grūtākais posms, praktiskais braukšanas eksāmens.
Drošības direkcijas braukšanas eksāmenā priekš A2 kategorijas iegūšanas, Tev būs jāpārvar divi etapi, pirmais no tiem ir figūru daļa, kur nāksies nodemonstrēt savas prasmes astoņās figūrās.
Kad būsi sekmīgi ticis galā ar figūru daļu A2 kategorijas eksāmenā, sāksies brauciens ceļu satiksmē. Tajā Tev nāksies nodemonstrēt savas jauniegūtās iemaņas veicot dažadus pārkārtošanas manevrus, nogriešanās manevrus, ieskrējienu un bremzēšanās joslas izmantošanu, iekļaušanos satiksmes plūsmā.
A2 kategorijas CSDD eksāmenā tiks vērtēts arī kā Tu uzvedies “Dzīvojamajā zonā”, “Apdzīvotās vietās” un iespējamas arī “Ārpus apdzīvotām vietām”.

Ja eksāmens būs sekmīgi nokārtots, apmēram, 10 minūšu laikā varēsi saņemt vadītāja apliecību, kurā būs atzīme A2kategorija un varēsi droši piedalīties ceļu satiksmē ar motociklu, kura jauda nepārsniedz 35kW jeb 47Zs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.